Pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI

nakit.si želimo obiskovalcem ponuditi blago in storitve pod najugodnejšimi pogoji. Pri tem zagotavljamo hitro in zanesljivo dostavo. Posebno skrb posvečamo razvoju okolja, ki omogoča enostavno nakupovanje, informiranju kupcev ter spoštovanju zasebnosti in varnosti naših obiskovalcev ter uporabnikov. 
Spletni miks d.o.o. in kupec medsebojne obveznosti pri nakupih preko nakit.si si urejata s temi splošnimi pogoji. Vsak uporabnik storitve nakit.si ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu. 


NAROČANJE 

Spletni miks d.o.o. preko nakit.si sprejeta naročila obravnava kot nepreklicna. V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v času od izdaje naročila do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo v obdelavi. Po prejemu obvestila, da je naročilo v obdelavi preklic naročila ni možen.
Vse slike artiklov v nakit.si so simbolične.


ZAVRNITEV NAROČILA 

Spletni miks d.o.o. lahko naročilo zavrne v času do izdaje obvestila, da je naročilo v obdelavi v primeru, da ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti. Preverite tudi poglavje Vračilo blaga! 


KOMERCIALNI POGOJI 

Objavljene cene in cene v izdanih ponudbah so nepreklicne in veljajo samo za nakup preko nakit.si.


VELJAVNOST PONUDBE 

Veljavnost cene za izbrano blago velja na dan nakupa, t.j. na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine nakit.si


OBDELAVA NAROČILA 

nakit.si bo z aktivnostmi potrebnimi za izvedbo sprejetih naročil pričela takoj po prejemu naročila. Pri izbiri opcije plačila na naš transakcijski račun bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prilivu sredstev na naš transakcijski račun. V ta namen bomo med rednim delovnim časom ob 11. uri in ob 14.30 uri preverjali prilive na transakcijski račun podjetja.  


PREVZEM IN DOSTAVA 

Dobavni rok prične teči drugi delovni dan po prejemu naročila oziroma potrdila o plačilu. 
Na željo kupca bo dostavo naročenega blaga izvedel nakit.si skladno s pravili in ceno dostave. 


VRAČILO BLAGA 

Kupec lahko od nakupa odstopi brez navedbe razloga v 15 dneh po oddaji spletnega naročila, ki se smatra kot sklenitev pogodbe o dobavi. Kupci, ki blago naročijo in jim ga dostavimo na dom ali drugo željeno lokacijo, lahko v primeru, da z naročenimi izdelki niso zadovoljni, ali želijo od nakupa iz kakršnegakoli razloga odstopiti, nas o tem pisno obvestijo po elektronski pošti info@nakit.si v 15 dneh od prejema blaga. Blago vrnejo v roku 30 dni po posredovanem obvestilu.
Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani ter v originalni embalaži. Vračilu obvezno priložite kopijo računa. Kupec naročenega blaga pod navedenimi pogoji ne more vrniti, če je že odprl iz originalne embalaže.
Kupnino vam bomo v roku 15 dni vrnili po poštni nakaznici ali na vaš račun (le-tega morate ob vračilu navesti). 


REKLAMACIJE IN INFORMACIJE 

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah v zvezi s storitvijo nakit.si pričakujemo vaše sporočilo na naslov info@nakit.si


NAČINI PLAČILA 

V spletni trgovini nakit.si sta na voljo dva načina plačila:
- Plačilo s plačilnim nalogom; kupec po potrditvi naročila na navedeni elektronski naslov dobi potrditev naročila v obliki predračuna, ki ga poravna prek plačilnega naloga. 
- Plačilo po povzetju; plačilo po povzetju pomeni, da blago plačate z gotovino ali bančnimi karticami dostavni službi pri prevzemu blaga. Pri plačilu z bančnimi karticami dostavni službi, vam le-ta obračuna provizijo.
- Plačilo s PayPal; pri plačilu s Paypal-om vas po potrditvi naročila preusmerimo na spletno stran PayPal-a. Plačilo se opravi v angleškem jeziku, saj ponudnik storitve nima slovenskega vmesnika. V kolikor ste v PayPal že registrirani se lahko prijavite ali opravite nakup s plačilnimi karticami brez registracije. Na PayPal-u potrdite nakup in preusmerjeni boste nazaj v spletno trgovino nakit.si. Na ta način lahko plačate s sredstvi, ki jih imate na Paypal računu ali s kreditnimi karticami. 
Več o storitvi PayPal.
 
Secured by PayPal


PLAČILNI POGOJI IN OBROČNI NAKUP

Vse navedene cene so v evrih in vsebujejo davek na dodano vrednost. Plačilni pogoji so odvisni od načina plačila, ki ga izberete pri nakupu. 


DOSTAVA

V spletni trgovini nakit.si kupljeno blago bomo v katerikoli kraj v Sloveniji dostavili brezplačno, ne glede na oddaljenost kupca od našega skladišča.
Dostavo izven Slovenije bomo zaračunali posebej. 

Odpošiljanje naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času (naročilo do 16. ure se med tednom odpošlje še isti delovni dan). Izdelke bomo dostavili na naslov, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku. Za dostavo izdelkov uporabljamo storitve Pošte Slovenije.
Pri izbiri načina plačila po povzetju, Pošta Slovenije zaračuna strošek odkupnine €1,25 in vplačnine €1,05 po veljavnem ceniku, ki ga plača kupec.

Za vsa dodatna vprašanja oziroma pripombe glede pošiljanja nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca na dnu spletne strani, e-pošte info@nakit.si ali
telefon 040/460-300.